Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 20:46

Януковичу підготували анти-еротичний календар з гострими питаннями (ФОТО)
6

Наслідуючи приклад російських колег, студентки Київського Інституту журналістики зробили свій календар для президента Віктора Януковича. Свій оригінальний подарунок під назвою "12 питань до президента" журналістки презентували сьогодні.

Дівчата придумали такі питання президентові: "Коли буде доступне житло для молодих сімей?", "Що робити з президентом, який не виконує своїх обов'язків?", "Коли вузи почнуть давати практичні знання?", "Коли чиновники почнуть нести відповідальність за хабарі?", "Смерть Ігоря Індило: службова халатність?", "Де інфраструктура до Євро-2012?", "Як забезпечити чесний вступ до вузів?", "Чому Україна впала в рейтингу свободи преси на 131 місце?", "Хто убив Георгія Гонгадзе?", "Скільки ще ми знущатимемося з Конституції?", "Чи залишиться українська мова єдиною державною?", "Журналістика - не проституція. Правда?".

Поки доступно тільки 6 сторінок календаря, а ще 6 вони не доробили.

Метою свого проекту організатори вважають захист честі професії журналіста. Ще з'ясувалося, що на календар було витрачено приблизно 2000 гривень, якими студенти по-братськи скинулися. У масовий друк календар випускати не планують - грошей немає, та і від спонсорства вони відмовилися, а роздрукувати один такий екземпляр коштує близько 60 гривень.

Кожного місяця ініціатори ідеї хочуть отримувати по відповіді на одне зі своїх питань. Тільки ось в якому вигляді, не уточнили.

Нагадаємо, напередодні дня народження Володимира Путіна (7 жовтня) вся Росія обговорювала спірний "подарунок", приготований для нього студентками журфаку Московського державного університету.

Дівчата підготували для прем'єра еротичний календар, на який вони сфотографувалися у нижній білизні та розмістили поруч зі знімками двозначні зауваження, наприклад ,"Як щодо третього разу?", "Ліси загасили, а я все ще горю", "Покатайте на "Калині" тощо.

Наступного дня як відповідь інші студентки журфаку зробили альтернативний календар – вони сфотографувалися в чорних сукнях та із заклеєними скотчем ротами. Кожна з них адресувала Путіну провокаційне запитання: "Свобода зібрань завжди і скрізь?", "Коли звільнять Ходорковського?", "Хто вбив Політковську?", "Коли наступний теракт?".

Також цілу низку "альтернативних календарів" та пародій, у тому числі – з відомим політиками, блогери виклали в Мережу.

Студенти факультету журналістики Харківського національного університету ім. Каразіна, за прикладом студентів журфаку МДУ, вирішили видати свій календар.

В ньому студенти ставляють гострі питання українській владі.

МедіаНяня.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу підготували анти-еротичний календар з гострими питаннями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути