четвер, 22 жовтня 2020 09:32

Викрадення 6-річної доньки блогерки: повідомили подробиці спецоперації

Викрадення 6-річної доньки блогерки: повідомили подробиці спецоперації
На Київщині зловмисники спланували викрадення доньки блогерки й телеведучої Олени Лоран, 6-річної Габі. За повернення дівчинки мали отримати $200 тис. Фото: instagram.com/alyona__loran

Блогерку та телеведучу, 6-річну доньку якої планували викрасти заради викупу, звати Олена Лоран.

Організатором злочину виявився сусід родини, залучив також свою дружину і знайомого. Викрадення Габі планував іще з літа. Подробиці інциденту в Instagram повідомила сама Олена Лоран.

"Не вийшло, тому що нас завчасно попередили правоохоронні органи. Ми були готові. Замах планувався з 4 серпня. Було стеження", - розповіла вона.

Жінка додала, що дівчинка не постраждала - під час операції із затримання злочинців вона перебувала в готелі і дивилася мультики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За колишнього суддю вимагали $300 тис. викупу

"Викрадачем Габі виявився сусід через стіну, з яким ніколи не було конфліктів. Але який прослуховував розмови наші на задньому дворику щодо бізнесу. Він, його дружина і подільник заарештовані без права внесення застави", - розповіла вона.

Олена Лоран (справжнє ім'я Дюрцька Олена) - працювала ведучою рубрик Showtime і Зоряний Casual на інтернет телебаченні. Брала участь в телешоу "Богиня шопінгу", "Панянка-селянка".

На Київщині поліція попередила викрадення доньки блогерки. Зловмисників затримали 21 жовтня у селі Білогородка. Вони планували викрасти дитину з метою викупу: за повернення дівчинки мали отримати $200 тис. Аби попередити викрадення малолітньої дитини, правоохоронці повідомили батькам про це та інсценували викрадення. Зловмисників затримали під час отримання грошей.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення 6-річної доньки блогерки: повідомили подробиці спецоперації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути