вівторок, 04 червня 2019 18:10

Військовослужбовця ув'язнили на три роки

Військовослужбовця ув'язнили на три роки
Близько 23:00 25 липня матрос покинув службу і попрямував з автоматом до магазину в селі Кременівка Нікольського району Донеччини Фото: politeka.net

Військовослужбовця військової частини А2802 в Миколаєві, засудили до трьох років позбавлення волі за викрадення автомобіля із застосуванням службової зброї.

Близько 23:00 25 липня матрос покинув службу і попрямував з автоматом до магазину в селі Кременівка Нікольського району Донеччини, пише Преступности. Нет.

Щоб зупинити автомобіль "ВАЗ-2102", почав стріляти вгору з автомата Калашникова. Сів на пасажирське місце попереду і погрожуючи автоматом, зажадав їхати до Запоріжжя. Водій почав їздити в межах селища. Щоб посилити загрозу, викрадач вистрілив в лобове скло автомобіля.

За 5 км від селища автомобіль зупинився через технічну несправність і викрадач наказав чоловікові зупинити для нього іншу машину. Через деякий час він сам почав попереджувальними пострілами зупиняти транспорт. Водій втік.

Обвинувачений визнав вину. Розповів, що ввечері посварився з командиром через необхідність заступати в наряд другий день поспіль. Близько 22:30 зателефонувала цивільна дружина, з якою виникла сварка. Чоловік надумав їхати додому в Житомир. Повторив обставини викрадення "ВАЗ", а також, що потім з автоматом зупинив вантажівку, на якій поїхав ще до одного селища. Там вийшов на заправці і вирішив повернутися в частину. Військовослужбовця забрав командир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яному поліцейському відрізало ноги на залізниці

Суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні кримінальних злочинів. За статті про "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та "Незаконне заволодіння транспортним засобом" Кримінального кодексу України суд призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

У Києві розшукують зниклого солдата-контрактника.

Військовослужбовець виїхав з госпіталю, який розташований в районі Печерську. Він повинен був потрапити в медичний заклад в місті Ірпінь, проте не доїхав туди і зник. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Зараз ви читаєте новину «Військовослужбовця ув'язнили на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути