субота, 11 лютого 2017 10:33

Вдову зарізали на поминках

Вдову зарізали на поминках

У Дніпрі на поминках вдові похованого чоловіка жінка нанесла 17 ножових поранень. Інцидент стався в Новокодацькому районі міста.

"Завдяки проведеним оперативним заходам правоохоронці встановили, що до смерті потерпілої причетна її сусідка - раніше судима місцева мешканка 45 років. Підозрювану затримали оперативники Новокодацького відділення поліції", - повідомила прес-служба Нацполіції Дніпропетровської області.

На поминках між вдовою та її гостею виник конфлікт. Вони вийшли на вулицю, де жінка накинулась на вдову з ножем, передає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермера вбив працівник його господарства

За словами сусідки, вона прийшла на поминки,там жінки випили чимало горілки і почали сваритись. Господиня вирішила вигнати сусідку, проте та дуже розгнівалася і схопила зі столу кухонний ніж. На вулиці між жінками зав'язалася бійка, сусідка нанесла вдові 17 ножових поранень. Після цього пішла додому.

Через деякий час сусіди побачили у подвір'ї тіло жінки і викликали швидку та поліцію. Але коли приїхали лікарі, потерпіла вже була мертвою.

Нещодавно на Дніпропетровщини найманий працівник зарізав фермера. Останній застав його на крадіжці та спробував завадити.

Зараз ви читаєте новину «Вдову зарізали на поминках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути