четвер, 09 лютого 2017 11:52

Фермера вбив працівник його господарства

Фермера вбив працівник його господарства
dp.npu.gov.ua

У селі Грушівка Апостолівського району Дніпропетровщини найманий працівник убив фермера. Останній застав його на крадіжці та спробував завадити. За це поплатився життям. Убитого знайшов місцевий мешканець.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Деякий час 30-річний зловмисник працював на цій фермі робітничим. Одного ранку він прийшов на роботу з певною метою - вкрасти метал. Крадій вже почав демонтувати чавунну плитку для обігріву, як його застав власник ферми. Між чоловіками виникла суперечка. Працівник узяв ножа та почав наносити удари в груди та голову. Після цього вбивця забрав у потерпілого каблучку, телефон та 120 гривень. А також прихопив із собою чавунну плитку, за якою прийшов. Втік із місця злочину", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі підстрелили фермера

Поліція з'ясовує обставини трагедії. Раніше судимому злочинцю загрожує є від 10 до 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

На Кіровоградщині троє чоловіків напали на фермера на очах у дітей та дружини. Потерпілого у тяжкому стaні госпітaлізувaли до реaнімaції облaсної лікaрні. Це вже третій напад за кілька років. Триває слідство.
Зараз ви читаєте новину «Фермера вбив працівник його господарства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути