середа, 23 березня 2011 11:54

У Києві на горищі будинку знайшли труп з десятками ножових поранень

У Києві на горищі будинку знайшли труп з десятками ножових поранень

У Києві на горищі одного з житлових будинків на Повітрофлотському проспекті знайшли мертвого чоловіка з численними ножовими пораненнями, повідомляє Багнет з посиланням на прес-службу столичного ГУ МВС.

Як йдеться у повідомленні, співробітник ЖЕКу звернув увагу на те, що з дверей, які вели на горище, було зірвано замок. При подальшому обстеженні приміщення службовець помітив у глибині між балками закривавлене тіло чоловіка.

Працівники слідчо-оперативної групи Солом'янського РУ столичної міліції на тілі загиблого виявили близько 40 колото-різаних поранень. Серед речових доказів, вилучених на місці скоєння злочину, були пляшки з-під спиртного.

Фахівці експертно-криміналістичної служби знайшли кілька відбитків пальців рук. При їх обробці було встановлено підозрюваного у скоєнні злочину - чоловіка, мешканця Львова, який раніше затримувався за адміністративні порушення.

На пошуки підозрюваного було орієнтовано весь особовий склад районного управління. Через деякий час дільничні інспектори міліції спільно з оперативниками карного розшуку затримали злочинця. Затриманий одразу зізнався у скоєному.

За його словами, вони з потерпілим на горищі розпивали спиртні напої. Коли алкоголь закінчився, постраждалий нагадав про борг в 20 гривень, розповів затриманий. Між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого злочинець наніс потерпілому безліч ножових поранень.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, увечері 21 березня в Києві в під'їзді свого будинку на вул. Голосіївська був убитий суддя Шевченківського районного суду Сергій Зубков. На його тілі було виявлено вогнепальні поранення, у тому числі в голову, та три ножових поранення.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на горищі будинку знайшли труп з десятками ножових поранень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути