Ексклюзиви
понеділок, 29 серпня 2011 19:03

Вболівальника "Динамо" допитують вісім годин

Вболівальника "Динамо" допитують вісім годин

Одного з лідерів фанклубу київського "Динамо" Андрія Кориновського затримали сьогодні об 11 ранку. До 5 години хлопця тримали у Головному управлінні на Володимирській. Потім Андрія перевели до Печерського райуправління МВС, передає кореспондент Gazeta.ua.

Під стінами райвідділку зібралось близько 35 фанатів "Динамо". Вони пов'язують затримання хлопця з метою надання свідчень за фактом бійки вболівальників і працівника стадіону Андрія Саламатова.

"Це просто бєзпрєдєл. Його затримали дати свідчення, хоча давати свідчення викликають повісткою, а не затриманням", - сказав один із фанатів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: БІЙКА МІЖ ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ І САЛАМАТОВИМ

До Кориновського приїжджав народний депутат Володимир Арьєв. Пробув 15-20 хв. "Нунсівець" зауважив, що хлопця затримали без складання протоколу.

Нагадаємо, бійка між вболівальниками і Саламатовим сталась під час матчу "Динамо" - "Карпати" 7 серпня. Пізніше президент київського клубу Ігор Суркіс оголосив про звільнення працівника стадіону.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальника "Динамо" допитують вісім годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути