неділя, 21 серпня 2011 15:46

"Кривдники Саламатова проходять навчання у спецтаборах" - Колесніченко

"Кривдники Саламатова проходять навчання у спецтаборах" - Колесніченко

У сюжеті російського телеканалу НТВ присвяченому факту побиття співробітника стадіону "Динамо" Андрія Саламатова під час матчу "Динамо" (Київ) - "Карпати" (Львів) народний депутат України Вадим Колесніченко (Партія регіонів) заявив, що учасники побиття і люди, які влаштували безлади у Львові 9 травня, проходять навчання у спецтаборах.

Нагадаємо, на 65-й хвилині матчу "Динамо" - "Карпати" на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що Саламатов особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

У відповідь його побили фанати як господарів, так і гостей. Ким саме в структурі "Динамо" працює Саламатов, в клубі не уточнюють. Сам потерпілий стверджує, що зазвичай займається відеозйомкою гостьового сектора. Однак під час поєдинку "Динамо" і "Карпат", за словами Саламотова, він виконував обов'язки стюарда.

Після цього інциденту президент "біло-синіх" Ігор Суркіс розкритикував поведінку вболівальників, і заявив, що розглядатиме питання про повернення на трибуни стадіону міліції.

Зараз ви читаєте новину «"Кривдники Саламатова проходять навчання у спецтаборах" - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути