понеділок, 29 квітня 2013 16:58

В Ужгороді згорів "Мерседес" колишнього однопартійця Балоги

В Ужгороді згорів "Мерседес" колишнього однопартійця Балоги
Мерседес ML350. Фото: kiev.olx.com.ua

У ніч із суботи на неділю в Ужгороді палав автомобіль "Мерседес ML350" 2012 року випуску, що належить депутату обласної ради Юрію Пересті.

Напередодні пожежі депутата, який також є проректором Ужгородського національного університету, виключили з партії Віктора Балоги "Єдиний Центр".

Автомобіль Перести був припаркований у дворі приватного будинку по вулиці Локоти біля Генконсульства Словаччини в Ужгороді. Там його і підпалили. Однак в ДСНС кажуть, що слідів навмисного підпалу не виявлено і радять звертатися до правоохоронців.

"Пожежа виникла о пів на другу ночі, - розповіла Наталія Батир, речник управління ДСНС у Закарпатській області. - Вогонь знищив моторний відсік позашляховика і лакофарбове покриття. Суму збитків і причину загоряння експерти мають встановити протягом 10 днів".

Сам Юрій Переста він будь-яких коментарів відмовився.

"Я зараз не в тому стані, щоб щось коментувати. Телефонуйте в міліцію – вони ведуть слідство", - сказав він по телефону.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань з кваліфікацією "Навмисне пошкодження майна, здійснене шляхом підпалу".

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді згорів "Мерседес" колишнього однопартійця Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути