четвер, 10 листопада 2011 15:19

У Рівному на стоянці згоріло два автомобіля

У Рівному на стоянці згоріло два автомобіля

Сьогодні вночі у мікрорайоні "Північний" у Рівному гасили вуличну пожежу. У дворі багатоповерхівки на вулиці Мельника, 2, несподівано загорілися дві автівки. Мешканці вискакували з будинку та поспіхом відганяли звідти інші машини, бо вогонь міг перекинутися далі.

"Я прокинулася о пів на четверту ранку від сильного запаху горілого. Довелося закрити кватирку, бо було нічим дихати", - розповіла рівнянка Марія. – "Виглянула у вікно – а у дворі сусіднього будинку палає вогонь. Навколо люди бігають, галасують. Там біля дому є невелика парковка для жильців, але вона ніколи не освітлюється".

Загорілися дві автівки – "ВАЗ-21093" (Лада Самара) та іномарка "Ауді-80". Між ними стояли ще кілька машин, але власники встигли сісти за кермо та відігнати їх. Кажуть, ніби обидва авто загорілися не одночасно, а по черзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині 20-річний хлопець вирізав сім'ю, а тіла спалив

До будинку від парковки не більше 20 метрів.

"Вогонь ще не дійшов до бензобаків. Інакше автомобілі могли би вибухнути. Можна сказати, пощастило – мешканці вчасно викликали рятувальників", - кажуть в обласному управлінні МНС. – "Щоправда, їздити на цих автомобілях уже не можна".

На місці уже працюють експерти, щоб визначити причину загоряння. Міліціонери шукають очевидців та встановлюють власників згорілих автомобілів.

"Що дивує, автівки стояли не поруч. Вогонь ніяк не міг перекинутися з однієї на другу, не зачепивши всі інші машини. Значить, хтось там хуліганив", - підозрюють мешканці.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному на стоянці згоріло два автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути