вівторок, 01 листопада 2011 16:27

На Житомирщині 20-річний хлопець вирізав сім'ю, а тіла спалив

На Житомирщині 20-річний хлопець вирізав сім'ю, а тіла спалив

Вночі в одному з сіл Андрушівського району Житомирської області спалахнула пожежа. Повідомлення про це надійшло до чергової частини райвідділу близько 2.30 1 листопада. Під час гасіння пожежі в будинку було виявлено два трупи - чоловіка і жінки. Про це повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи Андрушівського РВ УМВС України в Житомирській області, працівники яких встановили, що загиблі - це господарі будинку, місцеві жителі, 1930 та 1940 років народження. У чоловіка на тілі були виявлені ознаки насильницької смерті у вигляді різаних ран. У працівників міліції також були підстави підозрювати, що й жінка отримала тілесні ушкодження ще до пожежі, пише "Бердичів Діловий".

Вже за кілька годин, близько 5 ранку, в цьому ж населеному пункті оперативники карного розшуку затримали 20-річного жителя Сумської області, який обгрунтовано підозрюється в скоєнні подвійного вбивства.

Як повідомив перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Ігор Савченко, попередньо встановлено, що чоловік напередодні пізно увечері зайшов до будинку пенсіонерів і почав вимагати гроші, але люди похилого віку йому відмовили. Тому підозрюваний завдав множинні ножові поранення господарю та його дружині. Після чого підпалив будинок, щоб приховати сліди скоєного.

В даний час встановлено, що затриманий тимчасово проживав у родичів в цьому ж селі.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 п.1 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу щодо затриманого. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині 20-річний хлопець вирізав сім'ю, а тіла спалив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути