субота, 29 жовтня 2011 15:36

На Донеччині мати викинула з третього поверху 6-місячну доньку

На Донеччині мати викинула з третього поверху 6-місячну доньку

На Донеччині під час сімейної сварки, мати викинула з третього поверху 6-місячну доньку. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Скандали у родині були часто, оскільки жінка випивала, а вихованням дитини займалися переважно батько дівчинки або її бабуся. Така поведінка молодої матері й стала причиною розпаду сім'ї.

Того разу колишній чоловік прийшов навідати доньку і не застав матері вдома - дитиною займалася теща. Дочекавшись повернення жінки, він почав повчати її життю. Остання вигнала усіх з квартири, залишившись наодинці з маленькою дитиною. Коли теща з зятем обговорювали проблему на вулиці, молода жінка вийшла з дитиною на балкон і за якусь долю секунди викинула немовля з третього поверху. Бабуся намагалася упіймати онуку, їй це не вдалося, але, принаймні, дозволило пом'якшити падіння. Дівчинка упала на газон. Медики, що прибули на терміновий виклик, констатували закриту черепно-мозкову травму й госпіталізували немовля для проведення стаціонарного лікування.

Матері дитини пред'явлене обвинувачення в здійсненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 і ч.2. (п.2) ст.115 КК України "Замах на навмисне вбивство малолітньої дитини". Однак обвинувачувана не визнає своєї провини, стверджуючи, що вийшла на балкон з дочкою на руках, щоб викинути речі чоловіка, що залишилися в кімнаті, але нібито не утримала дівчинку, і та впала вниз.

Наразі жінка відпущена на підписку про невиїзд. Її дочка перебуває в дитячому відділенні лікарні. За словами медиків, життя дитини вже поза небезпекою.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині мати викинула з третього поверху 6-місячну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути