четвер, 10 листопада 2011 10:52

На Закарпатті дотла згоріла сільська школа

На Закарпатті дотла згоріла сільська школа

У гірському селі Богдан Рахівського району Закарпаття вигоріла сільська початкова школа. Пожежа виникла у середу вранці.

"Близько шостої години ранку до рятувальників зателефонувала місцева жителька з Богдана, - розповіли в головному управлінні МНС України в Закарпатській області. – Жінка повідомила, що всередині приміщення сільської школи щось горить. На місце одразу виїхали пожежники".

Коли рятувальна машина під'їхала до закладу, вогонь дістався вже до перекриття дерев'яної будівлі. Пожежу гасили три години. Та за цей час вогонь встиг знищити перекриття, покрівлю, стіни та частину шкільного майна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Три години серед ночі люди стояли на вулиці

Того ж дня 34 дітей, які навчалися тут, перевели до старшої школи цього ж села, яка розташована за 2 кілометри від початкової.

Спеціалісти управління МНС наразі встановлюють завдану вогнем шкоду. За попередніми дослідженнями, вогонь у приміщенні старої школи міг виникнути через коротке замкнення в електромережі в одному з класів школи.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті дотла згоріла сільська школа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути