Ексклюзиви
пʼятниця, 05 серпня 2011 10:33

Спецтема: Війна у Лівії

В результаті бомбардування загинув син Каддафі?

В результаті бомбардування загинув син Каддафі?

В результаті бомбардування в Лівії убитий один з синів Муаммара Каддафі, про це заявляють повстанці, пише РИА "Новости".

ВПС НАТО рано вранці в п'ятницю, 5 серпня, нанесли удари по Тріполі, повідомляє Agence France-Presse. Кореспонденти агентства в лівійській столиці розповіли, що в місті близько 01:30 сталися десять потужних вибухів. Яка частина Тріполі піддалася обстрілу вони не уточнили, зазначає Lenta.ru.

Лівійське державне телебачення, в свою чергу, оголосило, що в ніч на п'ятницю ВПС НАТО завдали ударів "по цивільних і військових об'єктах" в районі Келаті аль-Ферьян на південному заході Тріполі. Про наслідки бомбардування в повідомленні лівійського телебачення нічого не говорилося.

Пізно ввечері у четвер, 4 серпня, в Тріполі виникли перебої з електроенергією. За словами заступника міністра закордонних справ Лівії Халеда Каїма, причиною відключення світла став "акт саботажу" на трубопроводі, по якому надходить паливо на теплоелектростанцію, яка обслуговує столицю країни. На ділянці трубопроводу в гірському районі Джебель-Нафус, повідомив він, повстанці "перекрили вентиль, а потім залили його цементом". У зв'язку з тимчасовими перебоями з електроенергією, розповів заступник голови МЗС, в Тріполі ввечері в четвер була організована роздача населенню медикаментів і продуктів харчування.

Зараз ви читаєте новину «В результаті бомбардування загинув син Каддафі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути