неділя, 01 квітня 2018 17:32

У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб

У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб
Всі винуватці ДТП були на автомобілях з іноземною реєстрацією. Фото: Полція

31 березня дві схожі між собою смертельних ДТП сталося на Закарпатті.

В аваріях загинуло 3-е осіб, ще кілька опинилися в лікарні, серед них і малолітні діти, повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області.

"О 12:35 в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про автопригоду поблизу села Ратівці. Прибувши на місце події, поліція встановила, що винуватцем дорожньої трагедії був 24-річний житель Ужгорода, який керував автомобілем марки Volkswagen Gоlf іноземної реєстрації", - сказано в повідомленні.

На автодорозі Київ-Чоп, перед поворотом на село Ратівці біля автобусної зупинки водій пішов на обгін декількох попутних машин. Він не розрахував безпечну відстань і зіткнувся з попутним автомобілем марки Тоyоtа Camry, який почав маневр повороту ліворуч. За кермом "Тойоти" була мешканка Ужгорода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці п'яний водій в'їхав у вантажівку

Після зіткнення Volkswagen Gоlf злетів з траси в кювет, де зіткнувся з деревом. В результаті водій помер від отриманих травм на місці події. Його пасажира шпиталізували.

Учасником схожого ДТП став водій Hоndа Аccоrd, 27-річний житель села Нересниця Тячівського району. Рухаючись в напрямку Тячева, він почав обгін іншого автомобіля, не переконавшись у безпеці даного маневру. Як наслідок, зіткнувся лоб в лоб із зустрічним автомобілем марки BМW, яким керував 31-річний житель Тересви.

В результаті ДТП від отриманих травм померла в реанімації Тячівської лікарні 51-річна пасажирка BМW. Госпіталізовано п'ятьох чоловік, серед них двоє дітей - трьох і 16 років.

У центральному окрузі Бангладеш Гаполгаджі автобус з'їхав з траси у кювет. Унаслідок аварії щонайменше восьмеро пасажирів загинули, ще 26 - травмовані.

Зараз ви читаєте новину «У схожих аваріях на Закарпатті загинуло троє осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути