Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 21:20

Ілля Кива переживає. В ОПЗЖ заявили, що їхній офіс обшукують

Ілля Кива переживає. В ОПЗЖ заявили, що їхній офіс обшукують
Кива каже, що поліція арештовує працівників офісу. Фото: Depo.ua

Депутат від ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що СБУ нібито затримує співробітників офісу партії.

"Зараз я перебуваю в офісі "Опозиційної платформи - За життя ". Внизу зараз працює Служба безпеки України, спецпідрозділ, який заарештовує людей прямо в ці хвилини. Про це ще ніхто не знає. Внизу йде прийом, йде робота спецназу СБУ. В таких умовах ми нині знаходимося. Заарештовують співробітників офісу", - повідомив він у Facebook.

У партії кажуть, що біля їхнього офісу поліція затримала автобус зі співробітниками фірми "Шторм". Його додали до орієнтування, бо автобус фігурував у стрілянині на вулиці Ямській. В ОПЗЖ кажуть, що там був зовсім інший транспортний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського просять заборонити ОПЗЖ і партію Шарія

"Нібито пройшло орієнтування щодо автобуса, який орендований охоронною структурою "Шторм", з якою в ОПЗЖ укладено договір на забезпечення охорони. Цей автобус використовується охоронною структурою. Насправді в ньому знаходилися люди, які є членами організації та охоронної структури "Шторм". Оскільки цей автобус потрапив в орієнтування, з яких причин - нам невідомо, нібито ті люди брали участь в якихось хуліганських діях. Ми з повною відповідальністю заявляємо, що даний автобус і ті люди не причетні до жодних правопорушень і злочинів", - заявив Кива.

Джерела "Сегодня" повідомляють, що обшуки проходять не в офісі, а в охоронній фірмі. Поліція затримала і обшукала автобус компанії "Шторм". Вона може мати відношення до нардепа Киви.

Близько 16:00 у Голосіївському районі сталася стрілянина. Стріляти почали з автобуса, який приїхала до будівельного майданчика по вулиці Ямській. "За попередньою інформацією, група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Постраждалих немає", - повідомили в поліції.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Кива переживає. В ОПЗЖ заявили, що їхній офіс обшукують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути