середа, 30 травня 2012 15:44

В офісі "МММ-2011" відхрестилися від проблем із виплатами вкладів

В офісі "МММ-2011" відхрестилися від проблем із виплатами вкладів
В Мережі з'явилась інформація, що Мавроді припинив виплачувати вклади. Фото: profi-forex.org

З 28 травня всі філії фінансової піраміди "МММ-2011", яку заснував Сергій Мавроді, припинили виплачувати вклади, пишуть ЗМІ. Деякі десятники і сотники піраміди повідомляють, що надійшло розпорядження про повне припинення виплат виграшів і внесків учасників. Всі готівкові гроші, що знаходяться в офісах представництв терміново вивезли в невідомому напрямку, а карткові рахунки обнулили і заблокували.

Інтернет-видання стверджують, що засновник піраміди Сергій Мавроді визнав факт призупинення виплат.

"У зв'язку з призупиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці і звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення вкладів. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників", — написав Мавроді у своєму блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мавроді заборгував обдуреним вкладникам МММ більше 4 мільярдів рублів

Про масове закриття офісів "МММ-2011" у регіонах пишуть на форумах і соцмережах вкладники з різних міст України.

"Офіси й осередки "МММ-2011" досі не припиняли свою роботу, і припиняти не збираються. В офісах представництв немає готівкових грошей. Вони всі знаходяться на рахунках десятників. Тому вивезти їх в невідомому напрямку не можливо. Карткові рахунки не заблоковано, виплати продовжуються, - каже десятник "МММ 2011" Сергій. Проте не виключає, що виплати можуть затримати на два дні через зміни в компанії. - Зараз, якщо клієнт робить вклад, то перераховує гроші на свій особистий рахунок. Досі кошти клали на рахунок десятників, звідти їх переводили на рахунок учасника. Цей процес відбувається поступово. Гроші платять всім, затримок немає. Технічні затримки можливі хіба що на день-два".

Нагадаємо, прокуратура Москви вимагала порушити кримінальну справу стосовно невстановлених осіб, які закликають громадян вкладати кошти у проект "МММ-2011" за статтею "замах на шахрайство". Максимальне покарання, передбачене цією статтею, — десять років позбавлення волі. Підставою для рішення прокуратури Москви стали експертні висновки Федеральної антимонопольної служби і "Національного агентства фінансових досліджень", відповідно до яких проект "МММ-2011" визнано фінансовою пірамідою.

Зараз ви читаєте новину «В офісі "МММ-2011" відхрестилися від проблем із виплатами вкладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути