вівторок, 20 березня 2012 09:27

Мавроді із спецприймальника потрапив до лікарні через проблеми з серцем

Мавроді із спецприймальника потрапив до лікарні через проблеми з серцем

Засновник "МММ" Сергій Мавроді відчув себе погано і був доставлений із спецприймальника № 2, де перебував під вартою, до Боткінської лікарні, повідомило джерело в правоохоронних органах.

Сергій Мавроді був арештований 14 березня на п'ять діб за несплату штрафу в розмірі тисячі рублів, у п'ятницю Хамовнічеський суд Москви визнав законним рішення про його арешт. Таким чином, суд залишив без задоволення скаргу захисту Мавроді, що порахувала арешт незаконним і необгрунтованим.

"В ізоляторі слідчого тримання він раптово відчув себе погано, медики, що прибули на місце, прийняли рішення доставити його в столичну лікарню", - сказало джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергія Мавроді допоміг посадити український хакер

Він додав, що після обстеження лікарів буде прийнято рішення про звільнення Мавроді, або про продовження терміну ув'язнення.

Раніше прес-секретар Хамовнічеського суду Москви Дарина Лях повідомила, що, згідно матеріалів, що надійшли до суду, Мавроді протягом тривалого часу не виконував постанову судового пристава про накладення на нього штрафу в розмірі тисячі рублів.

Також нагадаємо, як повідомляв лідер Інтернет партії України Дмитро Голубов, якийсь український хакер нарив компромат на засновника "МММ". Втім, як виявилося, це не дало жодних результатів.

Зараз ви читаєте новину «Мавроді із спецприймальника потрапив до лікарні через проблеми з серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути