субота, 12 травня 2012 04:56

Азаров пообіцяв "вжити заходів" проти МММ-2011

Азаров пообіцяв "вжити заходів" проти МММ-2011
Фото: press.org.ua

В Україні необхідно вжити заходів для запобігання діяльності фінансових пірамід та інших сумнівних фінансових схем, які можуть привести до присвоєння коштів громадян. Даним питанням будуть займатися СБУ, МВС, Нацкомфінпослуг, Мінекономіки, Мінфін, Держфінмоніторинг і Мін'юст.

Таку відповідь написав прем'єр Микола Азаров на запит нардепа-бютівця Василя Дерев'яного щодо виникнення небезпечної ситуації, яку зумовлює фінансова піраміда Сергія Мавроді "МММ-2011", пише УНІАН.

"Останнім часом зазначена структура проводить в Україну агресивну рекламу, обіцяючи казкові відсотки, заманює тисячі людей, які доведені до злиднів, готові вкладати свої мізерні, зароблені потом і кров'ю заощадження в сумнівну нову фінансову схему нового "великого комбінатора". Між тим, всі добре пам'ятають, чим закінчилася історія з попередньою версією "МММ" - мільйонами ошуканих вкладників ", - писав народний обранець голові уряду.

У відповіді Азарова зазначено, що зараз всі контролюючі органи проводять роботу по виявленню і запобіганню функціонування подібних псевдофінансовіх установ і схем.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв "вжити заходів" проти МММ-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути