Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 16:21

В Луцьку побили головного редактора газети

В Луцьку побили головного редактора газети
Внаслідок бійки чоловік отримав забої м'яких частин обличчя. Фото: aifudm.net

Вчора, близько 17:00 біля редакції газети "Аверс-Прес" на Конякіна 19а у Луцьку троє чоловіків викликали на вулицю головного редактора Андрія Лева. Коли він сів до них в машину, почали бити. Журналіст не виключає, що це пов'язано із акціями протесту проти кандидата в депутати губернатора Бориса Клімчука, які Андрій начебто провів 29 серпня під стінами облдержадміністрації та погромів в офісі ще одного кандидата Олени Голєвої, які йому приписують.

"Я знаю людей, які мене побили, але розголошувати не хочу, бо зараз триває слідство і це може бути зайвим. В машині було троє чоловіків. Водій і два пасажира. Між мною і одним із них виникла суперечка. Мене хотіли спровокувати. Розмова стосувалася виборчої кампанії. Одного чоловіка звати Андрій. Він рознервувався, що я не ведусь на провокації. Встав із заднього сидіння, заблокував мені вихід. Завдав удару, коли я ще сидів в машині. Коли вийшов, вдарив ногою та ще раз рукою. Після цього він повернувся в машину. Почав погрожувати, що викликає міліцію. Бо вони знають, що це я робив погроми в офісі одного з депутатів. Є нібито свідки", - пригадує Андрій Лев.

Внаслідок бійки чоловік отримав забої м'яких частин обличчя, надрив губи та рецесію вегето-судинної дистонії. Коли приїхала міліція всіх учасників інциденту забрали у відділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хрещатику невідомі так побили хлопця, що той невдовзі помер у лікарні

"Сьогодні півдня провів у поліклініці. Через рецесію доведеться ще зробити МРТ мозку. Зараз ведеться слідство але мене на допит поки що не викликали", - розповів журналіст.

У міліції підтвердили факт бійки.

"У чергову частину надійшло повідомлення про те, що по вулиці Конякiна відбувається бійка. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції встановили, що 34-річний житель міста Луцька на ґрунті особистих неприязних відносин кулаком наніс тілесні ушкодження головному редакторові однієї з місцевих газет. Нині правоохоронці проводять дослідчу перевірку, в ході якої будуть з'ясовані всі обставини події", - прокоментували інцидент в прес-службі МВС України у місті Луцьк.

Зараз ви читаєте новину «В Луцьку побили головного редактора газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути