Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 10:48

На Хрещатику невідомі так побили хлопця, що той невдовзі помер у лікарні

На Хрещатику невідомі так побили хлопця, що той невдовзі помер у лікарні
Хлопець пролежав у комі кілька днів, після чого помер. Фото: ТСН

У самому центрі Києва, на Хрещатику, жорстоко побили 21-річного юнака. Він кілька днів пролежав у комі, однак так і не прийшов до тями.

Родичі та друзі Армена Овчарука звинувачують лікарів та міліцію у навмисному саботуванні розслідування злочину. Адже медичну допомогу побитому і непритомному надавати відмовлялись, а правоохоронці не квапляться порушувати кримінальну справу, сообщает ТСН.

Життєрадісний, доброзичливий, а іноді - на диво серйозний - саме таким друзі та колеги запам'ятали Армена. Йому був 21 рік. За півроку Армен мав би отримати диплом перукаря. Сьогодні ж біля аудиторії, де вчився хлопець, - його фото з чорною стрічкою та квіти.

Хлопець разом з друзями вийшов з нічного клубу. Він сказав, що хоче прогулятись наодинці. О другій ночі - на нього напали невідомі, жорстоко побили, але не грабували.

Непритомним його знайшов випадковий перехожий. Хлопця возили від лікарні до лікарні.

Названа бабуся хлопця Олена Тривальська наполягає: "Якби вчасно, звичайно, дали йому, як годиться, медичну допомогу, цього й не сталося б. Але час затягнули!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині пенсіонерку вбили за шістдесят гривень

Він пролежав у комі кілька днів, після чого помер. Міліція порушувати кримінальну справу не квапиться.

"Слідчий навіть не прийшов до судмедексперта і не взяв результатів розтину і т.д. Ніхто нічого не веде. Нікому він не потрібен абсолютно", - розповіла подруга загиблого.

Лікарі коментарів уникають. Версія правоохоронців кардинально відрізняється від заяв друзів - хлопець був п'яний, а факти побиття ще не доведені.

Речник ГУ МВС у м. Києві Ігор Михалко виправдовує міліціонерів: "Слідчо-оперативна група виїжджала на місце. Була якась сутичка, чи бійка. У нього єдина гематома на тілі, більше ніяких пошкоджень немає".

Друзі та родичі не вірять правоохоронцям і звинувачують їх у навмисному саботуванні розслідування і готові дійти аж до Європейського суду.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику невідомі так побили хлопця, що той невдовзі помер у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути