четвер, 17 травня 2012 12:01

В Криму потяг зійшов з рейок та пообривав дроти, утворився затор

16 травня о 13-40 на 1408 км ділянки залізничної колії "Сімферополь-Джанкой" вантажний потяг № 3004 зійшов з рейок за 500 метрів від переїзду села Янтарне Красногвардійського району.

Про це повідомили у прес-службі МНС України в Автономній Республіці Крим.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
  4  вагони опинилися на зустрічній гілці
4 вагони опинилися на зустрічній гілці

"У результаті аварії 19 з 54 вантажних вагонів для перевезення сипучих матеріалів лягли на бік, частина з них перекинулася. Вагони вилетіли з колії в хаотичному порядку. При цьому були поламані три опори контактної високовольтної мережі, в результаті чого сталося аварійне відключення лінії на даній залізничній ділянці. 4 вагони з 19 зійшли з рейок і опинилися на зустрічній гілці", - розповіли в прес-центрі міністерства.

Як повідомляють МНСівці, тим часом, пасажирський поїзд № 67 сполученням "Москва-Сімферополь", що рухався на зустріч, опинився в зоні відключення високовольтної лінії. Жертв і постраждалих немає.

Поїзд № 67 відбуксовано на станцію "Красногвардійське". Залізницею наданий транспорт для пасажирів для їх перевезення на станцію "Сімферополь".

"До місця події були негайно направлені співробітники ремонтної бригади зі станції "Красногвардійське" і ремонтно-відновлювальний поїзд із Сімферополя. МНС в АР Крим направило до місця аварії підрозділи з Сімферополя і Красногвардійського району", - зазначили у прес-службі.

Співробітники ГТУ МНС в АР Крим та МВС оточили прилеглу до місця події територію, на місці аварії проводяться ремонтно-відновлювальні роботи та організований штаб, у складі якого представники МНС, МВС, Придніпровської залізниці та Ради Міністрів АР Крим.

Рух на аварійній ділянці залізниці призупинено. Затримується прибуття в пункти призначення пасажирських поїздів № 86, 88, 100 і 67.

Зараз ви читаєте новину «В Криму потяг зійшов з рейок та пообривав дроти, утворився затор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути