понеділок, 16 квітня 2018 12:19

У Києві кофлікт чоловіків закінчився підривом гранати: відомі подробиці

У Києві кофлікт чоловіків закінчився підривом гранати: відомі подробиці
Учасник АТО кинув людям під ноги гранату в столичному парку. Фото: dtp.kiev.ua

У столичному парку Кіото, біля станції метро Лісова чоловік кинув людям під ноги гранату. Він був п'яний та бився із п'ятьма іншими чоловіками.

Двоє учасників бійки постраждали, повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

За попередніми даними поліції, в парку відпочивала компанія чоловіків. Між ними і перехожими виник конфлікт. Потім один з них кинув під ноги людям предмет, подібний до гранати. В результаті вибуху постраждав сам зловмисник - 34-річний житель Чернігівської області і житель Броварів, 21 рік. З осколковими пораненнями обох доставили в лікарню.

21-річного потерпілого лікарі прооперували, його стан стабільний. Мешканця Чернігівської області, який кинув гранату, затримали. Оскільки чоловік отримав осколкові поранення ніг, він знаходиться у лікарні під охороною. За словами лікарів, його стан задовільний. Встановили, що він раніше судимий за злочин, пов'язаний із незаконним обігом наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автосалоні підірвали гранату

Вибухотехніки на місці події вилучили фрагменти гранати Ф1. Поліція встановлює подробиці події. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Києві прогримів вибух біля будівлі Київенерго. Подія трапилася в Святошинському районі міста. В результаті вибуху в будівлі вилетіли двері, вибуховою хвилею пошкодило вікна і фасад.

За попередніми висновками вибухотехніків, зловмисник міг використовувати гранату. Поліція з'ясовує подробиці події та причетних до цього людей.

Зараз ви читаєте новину «У Києві кофлікт чоловіків закінчився підривом гранати: відомі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути