неділя, 11 вересня 2011 15:14

В Івано-Франківську затримали багдадських злодіїв

В Івано-Франківську затримали багдадських злодіїв

Івано-Франківський міський суд завершив розгляд кримінальної справи за звинуваченням двох громадян Іраку, які викрали у свого однокурсника паспорт громадянина Республіки Гани.

Усі троє навчаються у медичному університеті.

У травні цього року на заняттях з латинської мови два хлопці з Багдаду, які здобувають в Івано-Франківську професію лікаря, викрали у свого чорношкірого однокурсника паспорт.

Африканський студент необачно залишив документ без нагляду в піджаку, зачепленому на спинку крісла в аудиторії кафедри мовознавства. Багдадські злодії мали намір вимагати у потерпілого 500 доларів за повернення паспорта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій заховав вкрадені церковні дзвони у тещі

"Однак працівники міліції, до яких звернувся африканець, втрутилися в ситуацію і припинили злочинні дії іноземців, вилучивши викрадений паспорт під час обшуку за місцем проживання одного з іракців", - сказав керівник ЦГЗ обласної міліції Василь Гультайчук.

Як пояснив під час судового процесу один із зловмисників, гроші були потрібні йому, щоб оплатити пропущені пари в університеті.

За вироком суду обидва студенти визнані винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 357 КК України (викрадення паспорта або іншого важливого документа), кожному з них присуджено сплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську затримали багдадських злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути