вівторок, 09 жовтня 2012 14:06

У харківському ізоляторі повісився затриманий

У харківському ізоляторі повісився затриманий
Співробітники Куп'янського ізолятора порушили вимоги службової інструкції. Фото: 66.ru

В ізоляторі тимчасового тримання Куп'янського міськвідділу міліції (Харківська обл.) повісився 46-річний затриманий.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Харківській області, його тіло виявили співробітники Куп'янської міліції в одній з камер ІТТ в понеділок увечері.

"Співробітники міліції намагалися надати йому первинну медичну допомогу та викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка прибула в 18-00 в міськрайвідділу і констатувала смерть чоловіка", - наголошується в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський в'язень повісився після розмови з дружиною

Як зазначили в прес-службі Харківської облпрокуратури, чоловік уже намагався покінчити з собою в Харківському СІЗО, звідки 28 вересня був етапований до Куп'янського ІТУ для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

"Незважаючи на це, співробітники Куп'янського ізолятора порушили вимоги службової інструкції та не забезпечили постійний нагляд за поведінкою чоловіка. Перед приміщенням громадянина в окрему камеру не був проведений повний обшук. При ньому залишився шнурок, який і був використаний для здійснення самогубства", - йдеться в повідомленні прес-служби.

За фактом події порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Хід слідства контролює обласна прокуратура. Крім того, проводиться службове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У харківському ізоляторі повісився затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути