понеділок, 24 вересня 2012 15:34

Хворий школяр повісився на терасі батьківського будинку на Закарпатті

Хворий школяр повісився на терасі батьківського будинку на Закарпатті
Іван Цугорка з дитинства проживав із батьком. Мама покинула родину. Фото: aifudm.net

У п'ятницю Іван Цугорка з села Рокосово Хустського району знайшов свого 16-річного сина Івана повішеним на терасі будинку. Підліток залишив передсмертну записку: "Папа и мама, я вас очень любил и я вас очень ненавидел за то, что вы меня оставили".

Іван Цугорка з дитинства проживав із батьком. Мама покинула родину, коли хлопцеві виповнилося 10 років.

"Іван з дитинства хворів. Йому зробили декілька операцій. Хвороба була зашифрована – F. 07. 0 (Розлади особистості, пов'язанi з органiчним ураженням головного мозку, - Gazeta.ua). Але, тим не менше, був спокійним хлопчиком, скромним. Мама Івана після розлучення вийшла втретє заміж, переїхала до сусіднього села і залишила сина з батьком. Тато хлопця в останні роки теж хворів – мав проблеми з ногами. Але в хаті у Цугорків завжди було чисто, затишно, акуратно. Іван дуже любив квіти, вирощував їх, продавав. Одягався так, щоб виділитися серед однолітків. Називав себе стильним. В останній рік хлопець почав зустрічатися зі старшою від себе дівчиною. Батькові це не подобалося і час від часу він конфліктував із сином. В останні місяці батько почав випивати. Іван хотів переїхати жити до мами, але щось не клеїлося", - розповіли у школі Рокосова, де навчався Іван Цугорка.

У п'ятницю вранці Іван запізнився на перший урок, вибачився. Поводився спокійно. По обіді поїхав на велосипеді до сусіднього села Вертеп, де проживає його старша зведена сестра.

"Він дуже любив цю сестру, їздив до неї часто. Повернувся додому увечері. Й, очевидно, одразу закинув зашморг на шию", - припускають у школі.

Івана поховали наступного ж дня, у суботу. Правоохоронці розслідують справу по самогубству.

Зараз ви читаєте новину «Хворий школяр повісився на терасі батьківського будинку на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути