вівторок, 02 жовтня 2012 16:18

Ревнивець убив дружину через телефонний дзвінок, потім перерізав собі горлянку

Ревнивець убив дружину через телефонний дзвінок, потім перерізав собі горлянку
Ревнивий чоловік зарізав жінку на сімейному святі. Фото: ukrlife.net

29-річний Олександр з райцентру Сарни на Рівненщині опинився в лікарні після невдалої спроби самогубства. Чоловік спершу убив свою 23-річну дружину Тетяну кухонним ножем, а потім вирішив перерізати собі горлянку. Однак родичі помітили кров на його шиї та викликали "швидку допомогу".

Ревнивий чоловік зарізав жінку на сімейному святі – родина саме відзначала день народження двох синів Тетяни від першого шлюбу. 3-річний та 5-річний малюки народилися з різницею в один день.

"Олександр прийняв їх та називав рідними. Втім, він сильно ревнував свою молоду дружину", - розповідає Катерина Загурська з обласного управління міліції. – "У той вечір до сім'ї завітали найближчі родичі. Святкування було у розпалі, коли захмелілий ревнивець помітив, що дружина кудись зникла".

Тетяна вийшла на вулицю, щоб поговорити по мобільному телефону. Слідом за нею, непомітно для усіх, прокрався і Олександр. Він підозрював дружину у зраді і хотів з'ясувати стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Тернопільщини різав сусідку лезом і кілька разів підпалював під нею матрац

Між ними зав'язалася суперечка. Чоловік зненацька вихопив ніж та став бити ним дружину по голові, у груди, в спину. Коли вона впала, сарнеченин зрозумів, що накоїв і злякався. Захотів убити і себе – різонув лезом по горлу. Однак на галас уже збіглися родичі і перев'язали рану до приїзду медиків.

Олександр досі стверджує, що дружина йому зрадила і сама хотіла розірвати стосунки. Та якби просила не вбивати, то пожалів би.

"Нині життю чоловіка уже нічого не загрожує – рана на шиї була не смертельна. Вирішуємо питання про взяття його під варту", - додає начальник Сарненського райвідділу міліції Віталій Сафонік. – "Проти чоловіка порушено кримінальну справу за навмисне убивство".

Олександр і Тетяна побралися торік у грудні, до цього були знайомі близько року. Мешкали у старій хаті, яку жінці уступили її батьки – а самі перебралися жити у літню кухню. Тепер вони доглядатимуть сиріт-онуків.

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець убив дружину через телефонний дзвінок, потім перерізав собі горлянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути