пʼятниця, 14 грудня 2018 15:57

У Фастові зникла родина з дітьми

У Фастові зникла родина з дітьми
У Фастові на Київщині не можуть встановити місцезнаходження родини з дітьми, яка проживала у будинку на вул. Садовій,10. Фото - facebook.com/yuliya.shpakovich

У Фастові на Київщині не можуть встановити місцезнаходження родини з дітьми, яка проживала у будинку на вулиці Садовій,10.

Активісти сподіваються, їх на момент вибуху в будинку не було, написала у Facebook Юлія Шпакович.

"Не можуть встановити місцезнаходження однієї родини з дітьми. Віримо, що їх не було вдома у той момент", - написала Шпакович.

Загалом, у результаті вибуху постраждало 70 квартир 5-поверхового будинку. Особливо сильно дісталося квартирам, розташованим на 3 верхніх поверхах. Жителів евакуювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Півдня ходить на вулиці" - мешканців "вибухового" будинку не пускають до квартир

"За попередньою інформацією, причиною вибуху став газ. Є також інша версія, але поки не підтверджена фахівцями. Чекаємо", - додала.

Міська влада й активісти організували збір гуманітарної допомоги для постраждалих. Засоби особистої гігієни, теплий одяг і продукти просять приносити до кабінету №118 міської ради або до пункту обігріву біля "Бенардоса".

У 5-поверхівці у Фастові стався вибух вранці 14 грудня. Попередньо, стався витік газу. Зруйновано квартири на 3 поверхах. Близько 10 квартир залишилися без вікон, відомо про одного постраждалого, жертв немає.

Зараз ви читаєте новину «У Фастові зникла родина з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути