неділя, 14 квітня 2013 11:45

У Бельгії розбився автобус з російськими підлітками: на даний момент 5 жертв
5

Аварія автобуса в Бельгії
Фото: ФОТО: Vandaag.be
Аварія автобуса в Бельгії
Аварія автобуса в Бельгії
Аварія автобуса в Бельгії
Аварія автобуса в Бельгії

У неділю близько 6:30 ранку польський автобус впав з шляхопроводу висотою 6 метрів, в аварії загинули як мінімум 5 осіб, повідомляє Польський культурний центр в Калінінграді з посиланням на інтернет-портал Vandaag.be.

Подія сталася в бельгійському селі Ранст.

У ДТП загинули двоє дітей, їх супроводжуючий, а також водій автобуса. Невідомо, ким є п'ята жертва. Кілька людей серйозно поранені.

Мер Ранста повідомив, що двоє пасажирів перебувають у критичному стані, 5 - серйозно поранені. Всього травмовано 14 осіб.

В автобусі їхав 31 підліток у віці від 15 до 23 років, а також вісім дорослих. Більшість пасажирів - з  російського Волгограда, але польське консульство в Бельгії повідомило, що поліція не має даних про громадянство жертв, оскільки його ще встановлюють. Автобус їхав у Париж, повідомляє Vandaag.be.

Подробиці і причини події також поки невідомі. Встановлено, що автобус врізався у відбійник шляхопроводу на трасі Е35 близько Антверпена, впав з висоти 6 метрів на бік. Під час події пасажири, швидше за все, спали. Поранених відвезли до лікарні. Повідомляється, що кількість жертв може збільшитися, оскільки деякі з потерпілих перебувають у важкому стані.

У свою чергу, в Міністерстві закордонних справ України поки не підтверджують наявність українських дітей у автобусі, який потрапив в аварію.

"Ми поки перевіряємо цю інформацію", - повідомив агентству в.о. директора департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Зараз ви читаєте новину «У Бельгії розбився автобус з російськими підлітками: на даний момент 5 жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути