неділя, 22 січня 2023 14:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Український Сталінград" ‒ Данілов розповів про мрії Путіна

"Український Сталінград" ‒ Данілов розповів про мрії Путіна
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів про очікування російського диктатора Володимира Путіна у війні проти України. Фото: pravda.com.ua

Російський президент Володимир Путін нині шукає вразливі ділянки українського фронту.

Йому потрібен "український Сталінград", вважає секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. Про це він написав у колонці для "Української правди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли настане вирішальний момент війни: у ГУР зробили прогноз

За словами Данілова, Путін у війні проти України "мріє про "котли", оточення, парад перемоги, звання генералісимуса всіх часів і … про власний ГУЛАГ".

"Для цього в його системі координат потрібен "український Сталінград". В крайньому разі він бажає повторення в максимально масштабованому вигляді варіанту Дебальцевого-2. Тому новоспечені Жукови в особі Герасимова концентрують ресурси, підтягують резерви, відновлюють боєздатність і шукають найбільш вразливі ділянки українського фронту", ‒ наголосив Данілов.

Збройні сили України зроблять усе можливе, аби завершити війну у поточному році. Головною метою є вихід до кордонів нашої країни 1991 року. Про це в інтерв'ю Corriere della Sera заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

Країна-агресорка Російська Федерація може спробувати здійснити "крайній ривок" на річницю повномасштабного вторгнення або в березні. Україна щодня готується до можливого наступу. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «"Український Сталінград" ‒ Данілов розповів про мрії Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути