понеділок, 12 грудня 2011 11:54

Українська туристка зламала хребет у Таїланді, страхова відмовляється її транспортувати додому

Українська туристка зламала хребет у Таїланді, страхова відмовляється її транспортувати додому

Туристка з України отримала травму хребта в Таїланді під час екскурсії на катері.

"Ми знаходимося в Таїланді в місті Паттайя, куди прилетіли сім'ями на відпочинок.10 грудня ми їхали на екскурсію на острів Самед провінції Районг, купили путівку у готельного гіда, нас привезли в провінцію Районг, на причал, пересадили в швидкісний катер, плисти до острова треба було близько 20 хвилин. Тайці, які керували катером, дуже швидко гнали його, так, що ніс катеру бився об воду, як об асфальт і всі пасажири (нас було чоловік 12) підстрибували, як картопля. Ми сиділи спереду, і нам дісталося найбільше. Хоч з нами була гід з Росії, яка стояла біля кермового, на прохання зменшити швидкість ніхто не реагував, хоча всі пасажири вже кричали про це. При цьому російськомовна дівчина гід нічого не зробила, і ніякої участі в подальшому не брала, більш того - хамила і вела себе відсторонено", - розповіла туристка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці ДТП в Болгарії: українську туристку викинуло у вікно

Надія Крюкова з Києва кілька разів підлетіла з сидіння катеру і пошкодила спину, після чого її буквально паралізувало.

"Ми повернулися на причал, самостійно викликали швидку (тоді як це мала робити гід). Постраждалу привезли в лікарню, де рентген показав перелом хребта. Надію забрали по страховці до лікарні, але при такій травмі їй не надають допомоги. Ми тут - як заручники", - розповів очевидець події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські пастухи побили і згвалтували туристку з Москви

"Надія Крюкова рухатися не може, невідомо, чи потрібна їй операція, і чи можна її транспортувати до України. У страховій кажуть, що потрібно дочекатися висновку лікарів, але ніяких фахівців до неї не призводять, тільки колять морфій і ставлять крапельниці. Вона почуває себе все гірше, тому транспортувати в Україну її потрібно терміново, терміново віддавати лікувати нормальним лікарям. Щоб перевозити її в Україну, потрібно викуповувати мінімум 6 місць в літаку, так як вона не може навіть голову повернути. На це у страховій кажуть "дочекайтеся виведення клініки", - розповіла туристка, що перебуває разом з потерпілою.

За її словами, окрім української туристки, постраждала і дівчина з Росії - вона отримала забій шиї.

Зараз ви читаєте новину «Українська туристка зламала хребет у Таїланді, страхова відмовляється її транспортувати додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути