понеділок, 06 червня 2011 16:41

Кримські пастухи побили і згвалтували туристку з Москви

Кримські пастухи побили і згвалтували туристку з Москви

У згвалтуванні туристки з Москви підозрюють двох пастухів: 40-річного жителя Кіровського району та 30-річного жителя Щебетовки. Потерпіла впізнала кривдників, приятелі яких роблять спроби "зам'яти" кримінальну справу. Щодо них прокуратура порушила справу за обвинуваченням у груповому згвалтуванні і крадіжці.

В кінці травня журналістка, автор кількох торішніх репортажів про Лисячу бухту, приїхала з Москви на відпочинок до Криму. Як повідомив начальник Коктебельськой міліції Олег Фомін, жінка приїхала в селище Курортне, прийшла в Лисячу бухту і встановила там намет, пише Кафа.

За словами 40-річної москвички, вночі 31 травня вона прогулювалася по пляжу.

"До зустрічі з жінкою 40-річний житель села Садове Кіровського району і 30-річний житель селища Щебетівка відвідали один з шинків Лисячої бухти, після чого вирушили на пошуки пригод. Практично біля намету вони наздогнали москвичку, стали її бити і гвалтувати, - розповів Фомін. - Турист із сусіднього намету спробував заступитися за жінку, але був побитий. Сусіди побігли за допомогою, і о третій годині ночі в міліцію надійшло повідомлення про безчинства в Лисячій бухті. Нападники били і гвалтували туристку на березі, в її наметі, а потім потягли нещасну до лісу, де знову били і гвалтували. Коли на місце злочину прибув міліцейський наряд, кинута зловмисниками москвичка знаходилася у лісі в шоковому стані. Мешканці бухти, дізнавшись про злочин, всіляко допомагали міліціонерам затримати підозрюваних".

За словами Олега Анатолійовича, обидва затриманих промишляли крадіжками та випадковими заробітками.

"Ще під час оформлення нами матеріалів на затриманих, до нас вже прибули "захисники" підозрюваних. Домовленостями і погрозами вони намагалися, щоб ми "зам'яли" кримінальну справу, - розповів начальник Коктебельського відділення міліції. - Ми навіть перевезли підозрюваних у феодосійський ІТТ. Прокуратура вже порушила відносно затриманих кримінальну справу. Їм інкримінується згвалтування та крадіжка. Поки сусіди москвички бігали за підмогою, з їх наметів зловмисники викрали цифровий фотоапарат і мобільний телефон. У момент затримання викрадені речі були вилучені у лиходіїв. Їм обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років". 

Зараз ви читаєте новину «Кримські пастухи побили і згвалтували туристку з Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути