неділя, 05 лютого 2012 10:57

Українка замерзла на смерть в Італії

Українка замерзла на смерть в Італії

Щонайменше 7 осіб загинули в суботу, 4 лютого, в результаті снігопадів і холодів, що прийшли в центральну і південну частини Італії, зокрема 48-річна українка.

На всій території Апеннін в останні дні встановилися аномально низькі температури, які привели до декількох жертв на півночі країни.

В п'ятницю, 3 лютого, холодний циклон дістався до Риму і інших міст центральної частини Італії, де пройшли сильні снігопади, що спровокували хаос на дорогах, а також відміни десятків авіарейсів і численних затримок поїздів, що стали причиною. У Вічному місті в суботу, 4 лютого, життя було практично повністю паралізоване.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" замерз насмерть

Без світла залишилися близько 160 тисяч людина в областях Лацiо, Абруццо, Молізе і Кампанія, повідомляє газета Il Sole 24 Ore.

Через холоди вже загинули як мінімум сім осіб. Зокрема, жертвою холодів стала 48-річна українка, яка померла від переохолодження в прибережному містечку Остія, ночуючи в бараку разом з іншими іммігрантами.

Незважаючи на снігопад, що припинився, в центральних областях країни, ситуація як і раніше продовжує залишатися критичною, а італійські ЗМІ не перестають повідомляти про сотні пасажирів, заблокованих протягом багатьох годин в поїздах, скасованих авіарейсів, закритих аеропортах і труднощах на дорогах.

Крім того, несприятлива погода накладає відбиток і на проведення футбольних матчів чемпіонату Італії: через сніг на цьому тижні вже було перенесено декілька матчів і не виключено, що подібна ситуація ще не раз може повторитися в найближчий день.

Зараз ви читаєте новину «Українка замерзла на смерть в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути