вівторок, 15 листопада 2022 23:13

Удар по Польщі – спланований "привіт" від Росії – Подоляк

Удар по Польщі – спланований "привіт" від Росії – Подоляк
Російські ракети, ймовірно, потрапили територією НАТО. У Польщі скликають термінову зустріч Комітету національної безпеки. Фото: twitter.com/visegrad24

Удари по території Польщі – не випадковість.

Це свідомо спланований "привіт" від Росії. Таку думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Варшаві зібрали термінове засідання уряду Польщі

"Удари по території Польщі – це не випадковість, а свідомо спланований "привіт" від Росії, замаскований під "помилку". Так буває, коли зло залишається непокараним, а політики займаються "вмиротворенням" агресора. Ru-терористичний режим має бути зупинений. Співчуття загиблим", – написав Подоляк.

Сьогодні, 15 листопада, РФ завдала по Україні масованого ракетного удару. В результаті уламки ракети, або ж сама російська ракета впали на територію Польщі. Загинули двоє людей. Зараз на місці події працюють польські фахівці.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань нацбезпеки і оборони. Офіційно причину скликання Комітету не повідомили. Однак, ймовірно, це пов'язано із російськими ракетами.

Зараз ви читаєте новину «Удар по Польщі – спланований "привіт" від Росії – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути