середа, 26 січня 2022 23:37

Убивство підлітками поліцейського: на лаві підсудних - четверо

Убивство підлітками поліцейського: на лаві підсудних - четверо
Чернігівська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох підлітків та 18-річного чоловіка за фактами вбивства поліцейського та незакінченого замаху на його напарника. Фото: cn.npu.gov.ua

Чернігівська обласна прокуратура скерувала до суду справу про вбивство поліцейського 30-річного Артура Єрохіна та замах на його напарника Володимира Савона.

На лаві підсудних - 16-річний, двоє 17-річних і 18-річний товариші, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство підлітками поліцейського: підозри отримали ще двоє патрульних

"Група із чотирьох молодиків обвинувачується у вчиненні умисного вбивства та незакінченому замаху на умисне вбивство, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Крім того, одному з обвинувачених додатково інкриміновано вчинення грабежу, поєднаного з насильством", - додали в обласній поліції.

Судовий розгляд кримінального провадження здійснюватиметься Новозаводським районним судом Чернігова.

За клопотанням прокурора підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою. На даний час вони перебувають у Чернігівському СІЗО.

Трагедія трапилася 2 жовтня 2021 року близько першої години ночі на вул. Незалежності в Чернігові. Унаслідок побиття двох поліцейських один із них помер на місці, другого госпіталізували. Обидва потерпілі були в цивільному одязі й перебували у відпустці.

Загиблому нападники завдали понад 18 ударів у голову. Його товариша побили й пограбували. І він потрапив до лікарні. Під час побиття один із нападників викрав його мобільний телефон.

Невдовзі після інциденту поліція затримала шістьох молодиків, усіх взяли під варту. Ще одну підозру - у вчиненні грабежу - поліція повідомила 32-річному чернігівцю, який забрав сумку одного з потерпілих.

Зараз ви читаєте новину «Убивство підлітками поліцейського: на лаві підсудних - четверо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути