Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2021 19:10

Убивство підлітками поліцейського: підозри отримали ще двоє патрульних

Убивство підлітками поліцейського: підозри отримали ще двоє патрульних
У Чернігові четверо підлітків до смерті забили поліцейського Артура Єрохіна. Без батька залишилися двоє дітей. Фото: facebook.com/Вероніка Єрохіна

Справа про вбивство в Чернігові поліцейського Артура Єрохіна та замах на його колегу Володимира Савона, де фігурують четверо підлітків, отримала продовження.

Підозри отримали ще двоє патрульних, які виїжджали на бійку. Їм інкримінують залишення людини без допомоги в небезпечному для життя стані, що спричинило смерть, повідомили в Офісі генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притягли до каси й били, але ніхто не реагував: нове відео смертельного нападу на поліцейського

"Поліцейські управління патрульної поліції в Чернігівській області під час патрулювання вул. Незалежності виявили групу людей, у яких був конфлікт з поліцейськими, які на той момент перебували у відпустці. Однак правоохоронці не припинили конфлікт. А покинули місце події, залишивши без допомоги двох поліцейських. Після цього останніх продовжили бити", - сказано в повідомленні.

Якщо провину патрульних доведуть, їм загрожує до восьми років за ґратами.

У ніч на 2 жовтня 2021 року у Чернігові виник конфлікт між двома поліцейськими, які на той час перебували у відпустці, і групою молодих людей, троє з яких – неповнолітні.

У результаті конфлікту виникла бійка. Артур Єрохін від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, Володимир Савон потрапив до лікарні у важкому стані.

4 жовтня підозрюваних взяли під варту без права на заставу, за рішенням Деснянського райсуду Чернігова. Їх обвинувачують в умисному вбивстві та незакінченому замаху на вбивство двох осіб, за попередньою змовою групою.

П'ятий арештований — 32-річний Володимир Варенко — пограбував Володимира Савона.

Зараз ви читаєте новину «Убивство підлітками поліцейського: підозри отримали ще двоє патрульних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути