неділя, 17 жовтня 2021 19:10

Різали і стріляли: з поліцейським жорстоко розправились серед вулиці

У Миколаєві серед вулиці різали і стріляли в 32-річного поліцейського. Подія сталася 16 жовтня близько 22:15 в районі перетину пр. Центрального та вул. Шосейної.

Потерпілий у важкому стані а лікарні. Підозрюваного затримали сьогодні, 17 жовтня. Це 40-річний раніше судимий місцевий житель, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: mk.npu.gov.ua
  У Миколаєві 40-річний рецидивіст серед вулиці різав і стріляв у 32-річного поліцейського
У Миколаєві 40-річний рецидивіст серед вулиці різав і стріляв у 32-річного поліцейського

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік порізав ножем поліцейського

"Між потерпілим, який йшов із товаришем, та двома перехожими чоловіками виник словесний конфлікт, що переріс у бійку. В ході бійки 32-річний співробітник управління поліції охорони, який перебував поза службою, отримав ножові поранення спини та живота, а також поранення зі зброї, попередньо, травматичної дії", - розповіли поліцейські.

Автор: mk.npu.gov.ua
  Потерпілий поліцейський у важкому стані в лікарні. Підозрюваного затримали. За замах на умисне вбивств йому загрожує до 15 років за ґратами
Потерпілий поліцейський у важкому стані в лікарні. Підозрюваного затримали. За замах на умисне вбивств йому загрожує до 15 років за ґратами

Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та хуліганство. Тепер за замах на умисне вбивство йому загрожує до 15 років в'язниці.

У ніч на 2 жовтня 2021 року у Чернігові виник конфлікт між двома поліцейськими Артуром Єрохіним і Володимиром Савоном, які на той час перебували у відпустці, і групою молодих людей. Троє з яких – неповнолітні.

Артур Єрохін від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, Володимир Савон потрапив до лікарні у важкому стані.

4 жовтня підозоюваних взяли під варту без права на заставу, за рішенням Деснянського райсуду Чернігова. П'ятий арештований — 32-річний Володимир Варенко — пограбував Володимира Савона.

Зараз ви читаєте новину «Різали і стріляли: з поліцейським жорстоко розправились серед вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути