понеділок, 13 січня 2020 14:48

Убивство Окуєвої: є версії щодо замовника

Убивство Окуєвої: є версії щодо замовника
За підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої затримали 56-річного члена злочинного угруповування. Фото - facebook.com/arsen.avakov.1

Затриманий за підозрою в організації вбивства колишнього бійця добровольчого батальйону "Київ-2" Аміни Окуєвої скоїв злочин на замовлення, вважає слідство.

Версії щодо замовника у поліції є, але подробиць поки розкривати не можуть, розповів начальник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ім'я затриманого за підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої

"Підозрюваний перебував в угрупованні, яку поліція вважає причетною до вбивств директора фірми Caparol Павла Зможного у вересні 2016 року і директора рекламного відділу київського метрополітену Павла Миленького в січні 2019-го. Саме розслідування вбивства останнього привело до розкриття групи. Їх затримали у вересні. Підозрювані у Святошинському райсуді Києва отримали різні запобіжні заходи, з якими не погодилося слідство. Апеляційний суд залишив усіх під вартою без альтернативи. Але при перегляді запобіжних заходів уже Шевченківський райсуд столиці відпустив усіх з-під варти - від особистих зобов'язань до домашнього арешту", - розповів Нєбитов.

Зараз затриманому готують підозру. Його спільників із банди будуть далі перевіряти.

Ймовірний кіллер, причетний до вбивства учасниці АТО Аміни Окуєвої та замаху на її чоловіка Адама Осмаєва, член злочинного угруповування та вихідець з Дагестану. Із подружжям добровольців затриманий знайомий не був. Тому є підстави вважати, що вбивство було замовним.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Окуєвої: є версії щодо замовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути