понеділок, 13 січня 2020 14:01

Убивство Окуєвої: розкрили нові подробиці про головного підозрюваного

Убивство Окуєвої: розкрили нові подробиці про головного підозрюваного
Аміна Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року у селищі Глеваха Васильківського району на Київщині. Невідомі з кущів обстріляли автомобіль, в якому вона їхала з чоловіком Адамом Осмаєвим. Фото - Уніан

Ймовірний кіллер, причетний до вбивства учасниці АТО Аміни Окуєвої та замаху на її чоловіка Адама Осмаєва, член злочинного угруповування та вихідець з Дагестану.

Із подружжям добровольців затриманий знайомий не був. Тому є підстави вважати, що вбивство було замовним. Кому було вигідно – встановлює слідство, повідомив начальник управління поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Поки тривають слідчі дії, які дадуть відповідь, чи затриманий брав участь лише в передачі зброї, або був безпосередньо виконавцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої: перші подробиці

"Затриманий є членом злочинної організації, по якій порушено кримінальне провадження і саме за вчинення замовних вбивств. Ця особа народилася у Дагестані ще в Радянському союзі, прибула до України, тривалий термін вже громадянин України. Конкретного виду його діяльності не визначено, однак ми розуміємо, що ті замовні вбивства які були скоєні – їх метою був тиск на бізнес" – розповів він про підозрюваного.

Додав, що затриманий не визнає своєї причетності ні до вбивства Окуєвої та замаху на її чоловіка. Ні до інших убивств, зокрема керівника компанії "Caparol Україна" Павла Зможного у 2016-му та начальника управління реклами та оренди Київського метрополітену Павла Миленького. Його зарізали торік у січні.

Аміна Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року у селищі Глеваха Васильківського району на Київщині. Невідомі з кущів обстріляли автомобіль, в якому вона їхала з чоловіком Адамом Осмаєвим. У Аміну влучили шість куль. Адам зазнав поранень. За неофіційною інформацією затриманий підозрюваний – 56-річний Ігор Редькін, мешканець столиці.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Окуєвої: розкрили нові подробиці про головного підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути