четвер, 14 січня 2021 10:50

Убивця кілька днів таємно жив на горищі будинку жертви

Убивця кілька днів таємно жив на горищі будинку жертви
На Харківщині затримали 26-річного рецидивіста, який пограбував і забив до смерті 79-річного чоловіка. Фото: hk.npu.gov.ua

На подвір'ї біля будинку в селі Грушуваха Барвінківського району на Харківщині знайшли вбитим 79-річного чоловіка 11 січня.

Підозрюваного затримали. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель села Мечебилово Барвінківського району. Він кілька днів таємно проживав на горищі будинку потерпілого. А потім побив до смерті й пограбував, 13 січня повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цілителям", які вбили, закопали й пограбували подружжя, змінили вироки

"Зловмисник почув телефонну розмову чоловіка та зрозумів, що потерпілий в цей день отримав пенсію. Через незачинені двері злодій зайшов до кухні, викрутив запобіжники електролічильника і знеструмив будинок. За допомогою телефонного ліхтарика та запальнички він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей час власник будинку помітив незнайомця і вдарив його палицею. Зловмисник у відповідь побив дідуся ногами та забрав у нього з кишені штанів 800 гривень", - розповіли в поліції.

У підозрюваного вилучили зарядний пристрій, сім-картку потерпілого та наручний годинник. Гроші він встиг витратити, а мобільний телефон загубив.

Чоловіку повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

На Вінниччині затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві й пограбуванні 71-річної жінки в одному з сіл Тиврівського району. З'ясувалося, грабіжник заманив жертву в пастку. А потім катував, украв 350 грн та вбив.

Зараз ви читаєте новину «Убивця кілька днів таємно жив на горищі будинку жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути