вівторок, 05 січня 2021 16:40

Грабіжник заманив у пастку власницю будинку й убив

Грабіжник заманив у пастку власницю будинку й убив
На Вінниччині затримали 35-річного підозрюваного у вбивстві й пограбуванні 71-річної жінки в одному з сіл Тиврівського району. Фото: t.me/dkr_npu

На Вінниччині затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві й пограбуванні 71-річної жінки в одному з сіл Тиврівського району.

З'ясувалося, грабіжник заманив свою жертву в пастку. А потім катував, украв 350 грн та убив. Про це сьогодні, 5 січня, повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник убив 76-річного чоловіка

"Понівечене тіло жінки знайшли сусіди 1 січня. Відновивши події того дня, слідчі вийшли на підозрюваного. Відомо, що зловмисник спочатку прийшов до будинку бабусі та вимкнув світло, однак це не допомогло "виманити" жінку на подвір'я. Тоді він розбив хвіртку будинку. Потерпіла вибігла на вулицю щоб покликати на допомогу і потратила до пастки нападника. Чоловік затягнув бабусю в її дім і змусив віддати 350 гривень. Після того вдарив кілька разів стільцем по голові та інших частинах тіла, потім утік", - розповіли поліцейські.

Затриманому оголошено про підозру в розбійному нападі та вбивстві з корисливих мотивів. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

На Одещині 25-річний чоловік пограбував та зґвалтував 73-річну жінку. Зловмисник серед ночі вдерся до потерпілої в будинок.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник заманив у пастку власницю будинку й убив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути