Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 14:01

Убивці 11-річної Дарини Лук'яненко дали 15 років

Убивці 11-річної Дарини Лук'яненко дали 15 років
11-річна Дарина Лук'яненко із Іванівки на Одещині зникла дорогою до школи. За 6 діб дівчинку знайшли убитою у вигрібній ямі туалету в дворі односельців. Фото: od.npu.gov.ua

24-річного Миколу Тарасова з Іванівки на Одещині засудили до 15 років в'язниці. Він також повинен виплатити потерпілій стороні 800 тис. грн компенсації. Таке рішення виніс Роздільнянський районний суд 20 січня.

Слідчі довели, що Тарасов викрав, намагався зґвалтувати, убив та поглумився над тілом односелиці 11-річної Дарини Лук'яненко.

Тарасов був єдиним підозрюваним у справі. Процес був закритий від самого початку за клопотанням прокуратури. Однак Gazeta.ua стало відомо, що на одному з засідань Тарасов зізнався, що вбив Дарину, щоб помститися своєму батькові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Тарасових зреклася сина-вбивці

На найсуворішому покаранні – довічному ув'язненні - наполягали прокуратура та адвокат Лук'яненків.

Невдовзі Gazeta.ua повідомить ексклюзивні подробиці зізнань підозрюваного, які не розголошувалися до завершення процесу.

19 червня 2019-го в Іванівці на Одещині знайшли вбитою 11-річну Дарину Лук'яненко. Її шукали 6 діб після того, як пішла на танцювальний гурток у школу і зникла. Тіло виявили у вигрібній ямі туалету у дворі підприємців Тарасових. Єдиний підозрюваний - молодший син підприємців Микола. Зізнався: злочин планував. Хотів дівчину зґвалтувати. Тому заманив у двір і накинувся. Дарина пручалася, Тарасов душив її, доки не знепритомніла. Зґвалтувати не зміг "через фізичну неспроможність" - написано в протоколі допиту. Вирішив убити дівчину. Перерізав їй сонну артерію. Щоб кров не розбризкувалася, одягнув на голову пакет. А тоді, щоб приховати сліди злочину, прив'язав каміння до ніг і кинув тіло в яму.

Зараз ви читаєте новину «Убивці 11-річної Дарини Лук'яненко дали 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути