Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2021 10:13

Убивство Дарини Лук'яненко: повідомили важливу інформацію про вирок у справі

Убивство Дарини Лук'яненко: повідомили важливу інформацію про вирок у справі
11-річна Дарина Лук'яненко із Іванівки на Одещині зникла дорогою до школи. За 6 діб дівчинку знайшли убитою у вигрібній ямі туалету в дворі односельців. Фото: Zrada Today

Сьогодні, 12 січня, о 12:00 у Роздільнянському районному суді на Одещині мали оголосити вирок 24-річному Миколі Тарасову з Іванівки. Його обвинувачують у викраденні, замаху на зґвалтування, вбивстві та нарузі над тілом 11-річної Дарини Лук'яненко в червні 2019-го. Прокуратура та адвокат потерпілих наполягають на довічному ув'язненні.

Проте суд перенесли, розповів кореспондентові Gazeta.ua адвокат потерпілих Рубен Степанян.

"Засідання перенесли, оскільки захворів адвокат обвинуваченого. Попереднє також не відбулося через відсутність одного з членів колегії суддів", - розповів Степанян.

Дату й час, коли буде озвучений вирок, секретар суду повідомить протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Тарасових зреклася сина-вбивці

Микола Тарасов – єдиний підозрюваний у вбивстві. Зізнання вказують на його провину, розповів голова Іванківської селищної ради Віктор Лобач.

"Дарина Лук'яненко була по-звірячому вбита Миколою Тарасовим. Про це можна говорити тепер - уже після зізнання у судових засіданнях. З його показань, він убив дитину, щоб помститися своєму батькові", - говорить Віктор Лобач.

Адвокат потерпілих ці та інші подробиці справи не коментує. Каже: надасть повну інформацію після проголошення вироку.

19 червня 2019-го у Іванівці на Одещині знайшли вбитою 11-річну Дарину Лук'яненко. Її шукали 6 діб після того, як пішла на танцювальний гурток у школу і зникла. Тіло виявили у вигрібній ямі туалету у дворі підприємців Тарасових. Єдиний підозрюваний - молодший син підприємців Микола. Зізнався: злочин планував. Хотів дівчину зґвалтувати. Тому заманив у двір і накинувся. Дарина пручалася, Тарасов душив її, доки не знепритомніла. Зґвалтувати не зміг "через фізичну неспроможність" - описано в протоколі допиту. Вирішив убити дівчину. Перерізав їй сонну артерію. Щоб кров не розбризкувалася, одягнув на голову пакет. А тоді, щоб приховати сліди злочину, прив'язав каміння до ніг і кинув тіло в яму.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Дарини Лук'яненко: повідомили важливу інформацію про вирок у справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути