четвер, 06 вересня 2018 13:10

Убивство співробітниці Одеського СІЗО замовили - підозрюваний

Убивство співробітниці Одеського СІЗО замовили - підозрюваний
Підозрюваний у розчленуванні співробітниці Одеського СІЗО Олени Порошенко, Василь Чемериз, заявив, що її замовив колега. Фото - Укрінформ

Убивство інспектора Одеського СІЗО Олени Порошенко замовив колега. Про це заявив підозрюваний у розчленуванні жінки 39-річний Василь Чемериз.

Посаду замовника підозрюваний назвав під час засідання Малинівського райсуду, передає Укрінформ.

"Я не один іду у справі. Просто з мене зробили цапа-відбувайла. Є ще люди, які займають посади та отримали звання. Не хочу, щоб мене упакували, а вони чистенькі ходили, поки не візьмуть під варту головного замовника, який "замовив" співробітницю. Це старший оперуповноважений першого корпусу. Він як працював, так і працює", - сказав підсудний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство в Одеському СІЗО: підозрюваний заявив, що його змусили піти на злочин

Чемериз стверджує, що прокуратура нібито "кришує Одеське СІЗО". Арештант також звернувся з клопотанням про відвід головуючого судді Олексія Старікова, всіх суддів Малиновського райсуду Одеси та прокурора Юрія Примаченка. Однак суд відхилив клопотання обвинуваченого як необґрунтоване.

В Одеському слідчому ізоляторі 39-річний арештант убив і розчленував інспектора денної зміни 34-річну Олену Порошенко. Все сталося у свинарнику, що діє при установі. Фрагменти тіла й одягу жінки знайшли у сміттєвих контейнерах надвечір 17 серпня 2017-го. Підозрюваний у вбивстві працював у господарському блоці СІЗО. Розносив їжу іншим затриманим. Має судимості за розбій та умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Убивство співробітниці Одеського СІЗО замовили - підозрюваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути