пʼятниця, 18 жовтня 2019 21:50

Убивство Діани Хріненко: у справі призначили важливе дослідження

Убивство Діани Хріненко: у справі призначили важливе дослідження
Микола Середницький, якого підозрюють у вбивстві 16-річної Діани Хріненко із Суботців, пройде дослідження на поліграфі. Фото - cbn.com.ua

Підозрюваний у вбивстві 16-річної Діани Хріненко, 27-річний Микола Середницький, пройде детектор брехні.

Термін досудового розслiдування у цій справі суд продовжив до чотирьох місяців. Про це повідомили під час засідання Кропивницького апеляційного суду, передає місцеве видання CBN.

"Необхідно долучити висновки судово-бiологiчних експертиз, провести полiграф за участi пiдозрюваного. Призначити за результатами полiграфу судово-психологiчну експертизу i долучити висновки судово-бiологiчних експертиз, за результатами яких буде вирiшено питання про пред'явлення остаточної пiдозри", - прокоментували у поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Діани Хріненко: відомо, що вилучили під час обшуку у підозрюваного

Правоохоронці кажуть, що лише після виконання цих пунктів, вони зможуть остаточно кваліфікувати дії підозрюваного. Дата і час для проведення тесту на поліграфі ще обговорюється.

Зараз чоловіка підозрюють у скоєнні розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вбивства неповнолітньої з корисливих мотивів.

Діана Хріненко зникла у ніч на 25 серпня торік. Пішла на свято до Дня Незалежності й не повернулася. Дорогою додому розмовляла по телефону зі своїм хлопцем. Встигла сказати, що в неї з голови йде кров. Уранці рідні знайшли за 300 м від дому її розбитий телефон і краплі крові, що вели до траси. На слід Миколи Середницького слідчі вийшли наприкінці червня. Ховався в Польщі. 13 серпня там його затримали тамтешні правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Діани Хріненко: у справі призначили важливе дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути