Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2013 15:58

У Туреччині Саакашвілі зламав руку в 3-х місцях

У Туреччині Саакашвілі зламав руку в 3-х місцях
Михайло Саакашвілі. Фото: lenta.ru

Президенту Грузії Михайлу Саакашвілі зробили операцію в стамбульської лікарні у зв'язку з переломом руки, який він отримав 7 квітня в ході візиту до Туреччини.

"У лікарні було встановлено, що у президента в трьох місцях зламано плече і йому була зроблена операція", - сказано в повідомленні адміністрації М.Саакашвілі, розміщеному в понеділок на офіційній сторінці президента Грузії в "Фейсбуці".

В адміністрації підтвердили, що в ході візиту до Туреччини в минулу неділю під час щоденної прогулянки на велосипеді М.Саакашвілі постраждав і був доставлений у стамбульську лікарню.

У повідомленні наголошується, що всі зустрічі президента, в тому числі і з президентом Туреччини, намічені на понеділок були відкладені і вони відбудуться у вівторок.

За неофіційною інформацією, поширеною в понеділок грузинськими ЗМІ, М.Саакашвілі під час велосипедної прогулянки, виїхавши на автотрасу зіткнувся з причепом вантажівки.

Раніше в понеділок грузинські ЗМІ повідомляли, що М.Саакашвілі зламав руку, катаючись на велосипеді у турецькій Антальї і був доставлений в клініку у Стамбулі. У результаті були скасовані заходи, заплановані в рамках поїздки М.Саакашвілі до Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині Саакашвілі зламав руку в 3-х місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути