понеділок, 21 травня 2012 09:14

У столичному метро розстріляли чоловіка, який не хотів поступатися бабусі місцем

У столичному метро розстріляли чоловіка, який не хотів поступатися бабусі місцем
Конфлікт, що переріс у стрільбу, виник у вагоні метрополітену. Фото: kotofot.ru

У Києві 19 травня, близько десятої години вечора до чергової частини Оболонського районного управління міліції від міліціонера по охороні Київського метрополітену надійшло повідомлення про те, що правоохоронці затримали громадянина, який декілька хвилин тому здійснив постріл в людину та поранив її.

По прибуттю на місце пригоди, правоохоронці з'ясували всі обставини справи. Конфлікт, що переріс у стрільбу, виник у вагоні метрополітену. Один із пасажирів відмовився поступитися місцем жінці похилого віку й "стрілок" зробив йому зауваження. Але словесна лайка на цьому не скінчилась. Вийшовши на одній із станції Київського метрополітену, чоловіки вирішили далі з'ясовувати стосунки. Конфлікт переріс у сварку, під час якої "борець за справедливість" дістав пристрій для відстрілу гумовими кулями та зробив два постріли. Один вгору, а другий в чоловіка. Після чого почав тікати. Однак далеко втекти не зміг. Одразу ж був затриманий працівниками міліції управління охорони Київського метрополітену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві на ринку розстріляли людину

Затриманим виявися 34-ти річний мешканець столиці. Зброя для стрільби гумовими кулями, з якої він здійснив постріл, зареєстрована на його ім'я. Також при собі чоловік мав посвідчення журналіста одного з друкованих засобів масової інформації. Але, як пояснив затриманий, рік тому звільнився. Й наразі не має жодного відношення до журналістської діяльності.

Викликана карета швидкої медичної допомоги доставила постраждалого до лікарні з діагнозом поранення лівої ділянки живота. У медичному закладі йому була надана кваліфікована допомога лікарів.

Наразі слідчим відділом Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України. ("Хуліганство"), повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Києві.

Зараз ви читаєте новину «У столичному метро розстріляли чоловіка, який не хотів поступатися бабусі місцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути