четвер, 10 травня 2012 11:52

У Макіївці у День Перемоги розстріляли азербайджанського лідера

9 травня об 11.25 в Гірницькому районі Макіївки розстріляли з пістолета 35-річного жителя Донецька, голову Донецької обласної громадської організації "Конгрес азербайджанців Донецької області" Махмудова Ігбала Беюккіші огли.

Вбивство сталося на зупинці громадського транспорту "Гараж" на проспекті Генерала Данилова. Ігбал Махмудов, як повідомляє міліція Макіївки, припаркувався біля кафе "Каспій", куди прибув для організації благодійного обіду на честь ветеранів Другої світової війни.

Махмудов почав виходити зі свого автомобіля, коли з його іномаркою порівнявся червоний мотоцикл без номерних знаків невстановленої марки. На мотоциклі знаходилися водій з пасажиром. Невідомий зліз з мотоцикла і випустив у жертву п'ять куль з пістолета. Після чого мотоцикл зник з місця події.

Потерпілий був доставлений в міську лікарню №1 і там помер о 14.15 того ж дня під час операції.

Порушено кримінальну справу за ст. 115 ч. 2 п. 12 КК України "Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групи осіб". Проводяться оперативно-розшукові заходи.

В азербайджанській діспорі називають вбивство свого лідера замовним і вимагають покарати винних. Загиблий Ігбал Махмудов осів в Україні в 1995 році. Він володів власним бізнесом.

"Ігбал Махмудов зробив чимало добрих і важливих справ, чим заслужив повагу всієї азербайджанської діаспори України, ділових та громадських кіл Донецької області. Засновник "Конгресу азербайджанців", Ігбал Махмудов активно займався громадською та благодійною діяльністю, надавав допомогу ветеранам, знедоленим дітям і всім нужденним", - повідомляють в цій організації, висловлюючи співчуття рідним, близьким і друзям загиблого.

Зараз ви читаєте новину «У Макіївці у День Перемоги розстріляли азербайджанського лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути