Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 13:45

У столичній аварії травмувались троє дорослих і немовля

У неділю, 22 січня, близько опівдня на проспекті Возз'єднання сталася аварія. Тут неподалік АЗС не змогли розминутись позашляховик "Сузуки Гранд Вітара" та "Фіат Добло".

Про це повідомили у прес-службі ДАІ міста Києва.

"За попередніми даними події тут розвивались таким чином. Джип рухався від мосту Патона до Ленінградської площі. Потім, несподівано авто втратило керування і воно опинилось на зустрічній смузі. Там і трапилось зіткнення. Його причини будуть з'ясовувати в ході слідства, оскільки потерпіло чотири людини. Госпіталізовано водія позашляховика, а також чоловіка, дружину та восьмимісячного хлопчика, які перебували у "Фіаті", - розказали даішники.

Водій "Сузукі", який не зміг впоратись з керуванням пояснив це тим, що у його авто раптом заклинило передне колесо. Дорога була мокрою і слизькою, тому машину винесло аж на зустрічну смугу. Звичайно така версія причини цієї пригоди не виключається. Але про це можна говорити лише після того, як будуть результати відповідної експертизи. Однак правоохоронці не виключають також інших версій. Та за будь-яких умов водії повинні стежити за технічним станом своїх авто і відповідно до погодних умов вибирати безпечну швидкість та дистанцію.

Зараз ви читаєте новину «У столичній аварії травмувались троє дорослих і немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути