Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 22:14

"Шкода" на швидкості врізалася в дерево на Рівненщині
5

Фото: Фото надані ДАІ

У суботу, 21 січня, о 21 годині на автодорозі в селі Городок неподалік Рівного автомобіль "Шкода-Октавія" злетів з траси й врізався в древо. Пасажирку госпіталізували в травматологію обласної лікарні.

"За кермом легковика був 19-річний водій. Він не їхав зі сторони села Хотинь в напрямку Городка Рівненського району. Хлопець не впорався з керуванням і допустив наїзд на придорожнє дерево", - розповів розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Від сильного удару в автомобіля розбилося лобове скло. Передня частина "Шкоди" перетворилася на купу брухту. Водій автівки у ДТП не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На поховання і лікування жертв ДТП у Рівному виділили 260 тисяч

37-річну пасажирку "швидка" доставила в травматологію обласної клінічної лікарні. У неї діагностували багато уламковий перелом лівого плеча. Постраждала мешкає в селі Хотинь Рівненського району.

"Такі випадки в області не поодинокі. У грудні минулого року "Мерседес" на швидкості врізався в тополю й вивернув її з корінням. Пригода сталася  на автодорозі Дубровиця-Володимирець-Суховоля. Тоді водій загинув на місці ДТП. пригоди. Він не вибрав безпечної швидкості й не впорався з керуванням", - додали в обласній ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «"Шкода" на швидкості врізалася в дерево на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути